Balans in de Psychiatrie : Schilderijen en sculpturen van psychiatrische patienten. - Otten, Willem Jan; Van den Hoofdakker, R.H.; Waalkes, J.B. Van Borssum; Stichting Kunst & Psychiatrie, Amsterdam; Schizofrenie Stichting Nederland, Soesterberg; Ypsilon, Rotterdam; Anoiksis Katwijk (Heerenveen : Tridacna Uitgeverij, 1995)
Borg, Victor ; de Broeke, Steven van ; Bruijne, Roland ; Pieters, Cor ; Swagerman, Mariëtte ; van Keulen, Jakob ; Colas ; Moulin, Gerard ; Pabst, Paul ; Luyken, Tokky ; Tjin, Eric ; van Oosterbaan, Linda ; van Pagee, Ank ; Reijner, Bert ; Zuidervaart, Nynke ; Stoppelman, Alain ; de Lang, Kay ; Sytsma, Uilkje ; Wijninga, Alfons ; Derksen, Anita ; Dekker, Paul ; van Marle, Pauline ; Sips, Gerrit ; Krischick, Frank ; Arts, Karine ; Postmes, Jeroen ; Spierings, Christine A.M. ; Philippien ; Beun, Jenny ; Lugtigheid, Karin ; Fenijn, Petra ; Theunissen, Jacqueline ; Hart, Agatha van 't ; Smit, Bart ; Meeuwissen, Miranda ; van den Eertwegh, G.M.J.H. ; Huizinga, Bauke
biografie
Balans in de Psychiatrie, schilderijen en sculpturen van psychiatrische patienten, Stichting Kunst & Psychiatrie, Amsterdam, 1995
Nederlands
boek