De wereld van de zieke : De mens, zijn omgeving, zijn verlangens, zijn eenzaamheid, zijn noden. - Van Den Bussche, Willy; Demets, André; Koninklijke Academie voor Teken- en Schilderkunst van de stad Kortrijk (Kortrijk : Verbond der Kristelijke Ziekenfondsen, 1973)
Van Bakel, Tinus ; van den Berghe, Frits ; Broodthaers, Marcel ; Brusselmans, Jean ; Burssens, Jan ; D'Anethan, Alix ; Delvaux, Paul ; Elias, Etienne ; Mara, Pol ; Oldenburg, Claes ; Permeke, Constant ; Raveel, Roger ; De Saedeleer, Valerius ; Salt, John ; Servaes, Albert ; De Smet, Gust ; De Smet, Léon ; Spilliaert, Léon ; Tytgat, Edgard ; Verduyn, Jacques ; Williaert, Jozef ; Van de Woestyne, Gustave ; Wolvens, Henri-Victor ; Woodburn, Stephen ; Wouters, Rik
biografie, bibliografie
De wereld van de zieke :De mens, zijn omgeving, zijn verlangens, zijn eenzaamheid, zijn noden, Koninklijke Academie voor Teken- en Schilderkunst van de stad Kortrijk, 24 augustus 1973 tot 23 september 1973
Nederlands
boek