Collection Nellens Verzameling. - Langui, Emile; Waldberg, Patrick (Knokke : Casino, 1972)
Van den Abeele, Albijn ; Adzak, Roy ; Axell, Evelyne ; Baekelmans, Guy ; van den Berghe, Frits ; Bogaerts, Gaston ; Brusselmans, Jean ; Claus, Emile ; De Cock, Xavier ; Cocteau, Jean ; Coloretti, Ferdinand ; Copley, William ; Coutaud, Lucien ; Dado ; Dali, Salvador ; Decock, Gilbert ; Delvaux, Paul ; Dominguez, Oscar Manuel ; Dudant, Roger ; Ensor, James ; Ernst, Max ; Fini, Leonor ; Fontana, Lucio ; Gailliard, Jean-Jacques ; Van Hecke, Willem ; Herold, Jacques ; Van Hoeydonck, Paul ; Van Hoorde, Ernest ; Jefferys, Marcel ; Jespers, Floris ; Kitaj, R.B. ; Labisse, Félix ; Lhote, André ; Van Lierde, Nadine ; Van Lint, Louis ; Lowie, Jean-Paul ; Lurçat, Jean ; Maas, Paul ; Magritte, René ; Malfait, Hubert ; Malkine, Georges ; Man Ray ; Mara, Pol ; de Maria, Pierre ; Mariani, Umberto ; Masson, Andre ; Matta (Roberto Antonio Sebastian Matta Echaurren) ; Van Meirvenne, Alfons ; Mendelson, Marc ; Mesens, E.L.T. ; Miro, Joan ; moult, Le ; Nellens, Roger ; Oleffe, Auguste ; Paerels, Willem ; Permeke, Constant ; Rener, Arthur-Maria ; Rhaye, Yves ; Roobjee, Pjeroo ; De Saedeleer, Valerius ; Saverys, Albert ; Schirren, Ferdinand ; Servaes, Albert ; De Smet, Gustave ; De Smet, Léon ; Somville, Roger ; Spilliaert, Léon ; Stevenson, Harold ; De Sutter, Jules ; Sys, Maurice ; Tanning, Dorothea ; Thévenet, Louis ; Van Tuerenhout, Jef ; Tytgat, Edgard ; Uriburu, Nicolas ; Vanderlick, Armand ; Vereecke, Armand ; Wittewrongel, Roger ; de Woestyne, Gustave Van ; Wolvens, Henri-Victor ; Wouters, Rik ; Zadkine, Ossip
biografie
Collection Nellens Verzameling, deze tentoonstelling is georganiseerd in het kader van het 25e Belgische Zomerfestival in het Casino van Knokke-Heist gedurende de maanden juni - juli - augustus en september 1972
Frans & Nederlands & Engels
boek