Kunstbezit in ieders bereik. - Juwet, Willy (Aalst : Oud Hospitaal Aalst, 1965)
Van den Abeele, Paul ; Van den Broeck, Wilfried ; Burssens, Jan ; Cobbaert, Jan ; Creuz, Serge ; Dierickx, Karel ; Dries, Jan ; Dudant, Roger ; Ghysebrechts, Louis ; De Graeve, Harry ; Heylen, Jan ; Jespers, Oscar ; Landuyt, Octave ; Lecompte, Etienne ; van der linden, Herman ; Lismonde ; Mechnig, Wilhelm ; van der Meirsch, Louis ; Minnaert, Frans ; De Moor, Lilyane ; De Pauw, Gabriel ; Pauwels, Achiel ; De Pelsmaeker, Lieve ; Reyns, Gust ; Roggeman, Fons ; Van Saene, Maurits ; Schelck, Maurice ; Schmetz, Betty ; Sempels, Geo ; Slabbinck, Rik ; De Sutter, Jules ; De Vos, Pierre
biografie
Kunstbezit in ieders bereik, Oud Hospitaal, Aalst, 23 januari - 14 februari 1965. Kunstbezit in ieders bereik werd ingericht door de culturele werkgroep "Inka".
Nederlands
boek