Zeventiende Salon de Mai. - Diehl, Gaston (Amsterdam : Stedelijk Museum Amsterdam, 1961)
Adam, Henri-Georges ; Arp, Hans (Jean) ; Bacon, Francis ; Chastel, André ; Corneille ; Couzijn, Wessel ; Dimitrienko, Pierre ; Francis, Sam ; Hayter, Stanley William ; Herold, Jacques ; Hultberg, John ; Hundertwasser ; Lagrange, Jacques ; Lapique, Charles ; Lataster, Ger ; Leroy, Eugène ; Magnelli, Alberto ; Manessier, Alfred ; Moal, Jean Le ; Müller, Robert ; Peverelli, Cesare ; Picasso, Pablo ; Saura, Antonio ; Schneider, Gérard ; Severini, Gino ; Silva, Vieira da ; Sonderborg, K.R.H. ; Tabuchi, Yasse ; Tobey, Mark ; Villon, Jacques ; Zwobada, Jacques
Zeventiende salon de mai, Stedelijk Museum Amsterdam, 7 juni - 7 juli 1961
Nederlands
boek