Belgische Graveurs van Heden - Lebeer, Louis; Oud-Hospitaal, Aalst (Aalst : Oud Hospitaal Aalst, 1965)
Masereel, Frans ; Minne, Joris ; Van Paemel, Jules ; Alechinsky, Pierre ; Boon, Marcel ; Boonen, Jacques ; Broes, Sep ; Carcan, René ; Chemay, Jacques ; Claus, Luc ; Comhaire, George ; Cox, Jan ; De Bolle, Francis ; De Coninck, René ; De Grave, Jean-Jacques ; De Potter, Micheline ; D'Haese, Roel ; Dille, Frans ; Gaudaen, Gerard ; Haccuria, Maurice ; Hendrickx, Jos ; Humblet, Theo ; Laffineur, Marc ; Lampaert, Herman ; Landuyt, Octaaf ; Liefooghe, Dirk ; Lismonde ; Lyr, Claude ; Marchoul, Gustave ; Mels, René ; Milo, Jean ; Muller, Jacques ; Peire, Luc ; Roobjee, Pjeroo ; Schepens, Herman ; Schmetz, Betty ; Severin, Marc ; Stevo, Jean ; Swyngedau, Igor ; Toussaint, André ; Van den bogaert, Elsa ; Van Den Dries, Marcel ; Van Hool, Gilbert ; Van Omme, Antoon ; Van Overbeke, Charly ; Van Remortel, Willem ; Van Ruyssevelt, Jozef ; Velle, Marthe ; Verbeek, Gust ; Vlerick, Pierre
Vermelding P. Vlerick laatse pag.
Schenking Pierre Vlerick
Publicatie n.a.v. de tentoonstelling Graveurs van Heden in het Oud Hospitaal te Aalst, 07.12.1965-24/121965
kunstcatalogus
Keywords: België