Sculptura '95 : Actuele Beeldhouwwerken. (Ardooie : Kasteel van Ardooie, 1995)
Amoruso, Giampaolo ; Antoin, Edgar ; Bilquin, Jean ; Bouttens, Philippe ; Cauwelier, Willy ; Chaffart, Erica ; Claerhout, Jef ; Claeys, Jean ; Cools, Jan ; Cordenier, Marc ; Decaestecker, Lea ; Declercq, Jef ; Declercq, Trui ; Dejonckheere, Erik ; De Loose, Joz. ; De Maeyer, Jacky ; Demeyere, Dirk ; Desmarets, Jan ; Desmet, Etienne ; Dessauvage, Tjok ; Devriese, Jeffrie ; Dewilde, Inge ; Ducouret, Gérard ; Dumortier, Jan ; D'Ydewalle, Liévin ; Ferre, Fanny ; Florin, Maen ; Geers, Laurent ; Gentils, Vic ; Germonpre, Gerrit ; Goddeeris, Isidoor ; Goetinck, Pierre ; Grard, Georges ; Huys, Jimmy ; Kobe ; Lannoye, Henri ; François, Cyrille Le ; Les Lalanne ; Marf ; Martijn, Hervé ; Minnebo, Hubert ; Moerman, Piet ; Molleman, Linda ; Mouton, Jef ; Panamarenko ; Pauwels, Achiel ; Peeters, Willy ; Reinhoud ; Rens, Roland ; Rooryck, Antoon ; Roulland, Jean ; Silvain, Christian ; Spilliaert, Pol ; Storms, Patrick ; Tahon, Johan ; Van Cauwenbergh, Noël A. ; Vandenberghe, Bernard ; Vander Vekens, Hugo ; Van Eeghem, Silvain ; Van Hoeydonck, Paul ; Van Mieghem, Francine ; Van Nazareth, Herman ; Van Schuylenbergh, André ; Van Tuerenhout, Jef ; Vercruysse, Lieven ; Verduyn, Jacques ; Vermeersch, José ; Walrave, Eddy ; Westerduin, Koen ; Cornette, Gaspar ; Grard, Chantal ; Maes, Ann ; Masschelein, Lut ; Pauwels, Marieke ; Platteau, Martine ; Provoost, Frederik ; Rappelet, Lily ; Remmery, Marie-Christine ; Segaert, Carl ; Standaert, Sofie ; Vancoppenolle, Linda
biografie
Sculptura '95, Kasteel van Ardooie, van 26 augustus tot 24 september 1995
boek