Akustische Texte - Konkrete Poesie - Visuelle Texte. - Cobbing, Bob; Crommelin, Liesbeth; De Vree, Paul; De Wilde, E.; Döhl, Reinhard; Württembergischer Kunstverein, Stuttgart; Institut für moderne Kunst, Nürnberg (Amsterdam : Stedelijk Museum, 1971)
Achleitner, Friedrich ; Adamus, Karel ; Azeredo, Ronaldo ; Barborka, Zdenek ; Belloli, Carlo ; Bense, Max ; Braga, Edgar ; Bremer, Claus ; Broudy, Hart ; Burckhardt, Klaus ; de Campos, Augusto ; de Campos, Haroldo ; Carrega, Ugo ; Castillejo, José ; Chamie, Mario ; Chopin, Henri ; Claus, Carlfriedrich ; Clavin, Hans ; Cobbing, Bob ; Cox, Kenelm ; Damen, Herman ; Döhl, Reinhard ; Drozdz, Stanislaw ; Edmonds, Tom ; van Essche, Leon ; Fahlström, Öyvind ; Ferro, Luigi ; Flarsheim, Carl Fernbach ; Fujitomi, Yasuo ; Furnival, John ; Gappmayr, Heinz ; Garnier, Pierre ; Goeritz, Mathias ; Gomringer, Eugen ; Grünewald, José Lino ; Grygar, Milan ; Finlay, Ian Hamilton ; Harig, Ludwig ; Heissenbüttel, Helmut ; Hidalgo, Juan ; Hirsal, Josef ; Honys, Josef ; Houédard, Dom Silvester ; Ishii, Yuaka ; Jandl, Ernst ; Johnson, Bengt Emil ; Johnson, Ronald ; Julis, Emil ; Kajino, Kyuyo ; Kamimura, Hiro ; Katue, Kitasono ; Kawashima ; Koch, Karel Milota + Jaroslav ; Kolar, Jiri ; Korycan, Miroslav ; Kriwet, Ferdinand ; de Liano, Ignazio Gomez ; Marchetti, Walter ; Mayer, Hans-Jörg ; Millan, Fernando ; Misson, Alain Arias ; Mon, Franz ; Morgan, Edwin ; Nannucci, Maurizio ; Nebesky, Ladislav ; Nichol, bp ; Nielsen, Hans Jorgen ; Niikuni, Seiichi ; Novak, Ladislav ; Ovcacek, Eduard ; Pazarkaya, Yüksel ; Pazos, Luis ; Pignatari, Décio ; Pinto, Luis Angelo ; Prochazka, Jindrich ; Roth, Dieter ; Rühm, Gerhard ; Sanmark, Kurt ; Saroyan, Aram ; Schäuffelen, Konrad Balder ; Schmidt, Wolfgang ; Sharkey, John ; Shimizu, Toshihiko ; Solt, Mary Ellen ; Spatola, Adriano ; Spoerri, Daniel ; Van Steen, ; Takahshi, Shohachiro ; Themerson, Stefan ; Thomkins, André ; Totino, Arrigo Lora ; Trinkewitz, Karl ; Ulrichs, Timm ; Valoch, Jiri ; Vanderlinden, Frans ; Varney, Edwin ; etc.
Akustische Texte - Konkrete Poesie - Visuelle Texte / Sound texts - ? Concrete poetry - Visual texts / Akustische Texte - ? Konkrete Poesie - Visuelle Texte, Württembergischer Kunstverein, Stuttgart, 23.03 t/m 9.5.1971 ; Institut für moderne Kunst, Nürnberg, 3.7. t/m 30.8.1971. Na deze exposities reist de tentoonstelling door naar Liverpool en Oxford.
Nederlands & Engels & Duits
boek