De vraag van Olifant - Van den Berg, Leen; Vermeire, Kaatje (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2011)
Eens per jaar komen mens en dier samen op een heuveltje om een antwoord te bedenken op een moeilijke vraag. De olifant vraagt zich af hoe je kan weten dat je van iemand houdt.
boek
Keywords: Vermeire, Kaatje