Op een dag was de liefde moe - Verrept, Paul; Van den Abeele, Tim (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2011)
Een moeder en echtgenote is het moe om steeds maar liefde te geven aan man en kinderen. Op een dag is haar liefde dood. Maar soms is liefde sterk genoeg om opnieuw te leven.
9+
boek
Keywords: Van den Abeele, Tim