Andrea Branzi : things, thoughts & territories : made in Belgium - Bekaert, Geert; Branzi, Andrea; François, Eddy (Gent : Casa Argentaurum, 2010)
Deze boekvoorstelling ging door tijdens de Interieurbiënnale Interieur Kortrijk 2010; dit citaat [van de website van Archipel] kondigt het evenenment aan: Professor Architect Andrea Branzi komt naar België ter gelegenheid van de voorstelling van zijn boek 'ANDREA BRANZI: Things, Thoughts and Territories - Made in Belgium', uitgegeven door Casa Argentaurum (B). Bij die gelegenheid zal hij zijn verschillende projecten toelichten die hij in België realiseerde. Opvallend is de verscheidenheid van zijn werk: ontwerpen voor juwelen, objecten in zilver en hout, architectuur- en interieurprojecten, grote en kleine projecten, gerealiseerd en niet gerealiseerd. Zo vormde Branzi in 2004 team met Toyo Ito in de wedstrijd voor het Muziekforum aan de Krook te Gent; dit boek verscheen om de ruim 15-jarige samenwerking te fêteren tussen Andrea Branzi en Cas Argentaurum
volwassenen
boek
Keywords: Branzi, Andrea