375 meubeldesigns met duidelijke tekeningen en afmetingen. - Benedicts, U.; Steenhuis, Fennie; Termes Parera, Emma (Kerkdriel : Librero, 2010)
Dit boek bevat illustraties van originele vintagemodellen uit drie decennia meubeldesign. De gedetailleerde technische tekeningen geven een bijzonder beeld van de belangrijkste ontwerpen van stoelen, tafels en sofa's uit de jaren 50, 60 en 70 van de vorige eeuw. Aan bod komen baanbrekende meubelontwerpen die inmiddels hun plek hebben verworven in de designgeschiedenis. Dit standaardwerk voor interieurontwerpers en vormgevers werd voor het eerst in 1982 uitgegeven. Het heeft de tand des tijds glansrijk doorstaan en biedt nog steeds een interessante kijk op de kenmerkende stijl en esthethiek van deze invloedrijke jaren.
375 modelos de muebles actuales con planta alzado cotas. - [S.l.] : Maomao publications, cop. 2010
boek