Hella Jongerius: Misfit. - Schouwenberg, Louise; Jongerius, Hella; Rawsthorn, Alice; Antonelli, Paola (London/New York, NY : Phaidon, 2010)
Een keuze uit het werk geordend op kleur; Louise Schouwenberg: een gesprek dat plaats had kunnen vinden (Misfit, Ambacht & Industrie, Kleuren, Fluisterstemmen); Alice Rawsthorn (De Menselijke factor); Alle Werken; Paola Antonelli (Hella's Imperfecte Wereld); Colofon
The only up-to-date monograph on the work of Dutch product designer Hella Jongerius.
boek
Keywords: Jongerius, Hella