Vier Videokünstler : Barney, Hill, McCarthy, Neshat - Tappeiner, Maria Anna; Jung, Jörg; Jung, Ralf Raimo; Wulf, Reinhard (Berlin : Absolut-Medien, 2007)
DVD 1 Gary Hill - I believe it is an image Black performance - Garx Hill & Paulina Wallenberg-Olsson in Paris / zwei Filme von Maria Anna Tappeiner und Reinhard Wulf. ##DVD 2 Der Körper als Matrix - Matthew Barneys Cremaster-Zyklus / ein Film von Maria Anna Tappeiner Die Zerstörung des Körpers - Der Film- und Videokünstler Paul McCarthy / ein Film von Jörg und Ralf Raimo Jung Shirin Neshat / ein Film von Jörg und Ralf Raimo Jung.
Duits en Engels gesproken, gedeeltelijk Duits ondertiteld.
Onderzoek KASK Professioneel (OFVP)
film