Het complete oeuvre : Johan van der Keuken : box 2 - Van der Keuken, Johan; Nouel, Thierry (S.l. : Arte France Développement, 2006)
DVD 1 : Bewogen koper (1993); Sarajevo film festival (1993); Temps/Travail (1999); Johan van der Keuken, een documentaire van Thierry Nouel (1999) /DVD 2 : Amsterdam global village (1996) / DVD 3 : To sang fotostudio (1997); Leven met je ogen, een documentaire van Ramon Gieling (1997); Amsterdam afterbeat (1996); L' entretien, een documentaire van Thierry Nouel (2001)
Onderzoek KASK-INV
film
Keywords: Van der Keuken, Johan; Nouel, Thierry