Cool : jaarboek Professionele Bachelor Beeldende Vormgeving : Sint-Lucas Beeldende Kunst Gent : 2008/09. - Pien, Luc; Ball, Gregory (Gent : Hogeschool voor Wetenschap & Kunst : Sint-Lucas Beeldende Kunst Gent, 2009)
Acke, Vicky ; Baeten, Michiel ; Bonami, Céline ; Bouclier, Arnaud ; Callens, Jasper ; Claeys, Tamara ; Collet, Caroline ; Cornelissen, Jan ; Courier, Delphine ; De Boeck, Vincent ; De Clercq, Marthe ; Delouvroy, Frederic ; Dumortier, Charlotte ; Geysen, Wout ; Goossens, Kristof ; Grieten, Annick ; Heinkens, Nicolas ; Inzé, Nicolas ; Leenaers, Martijn ; Lenoir, Maarten ; Leysen, Toon ; Longerstay, Jozefien ; Malfroid, Riete ; Mertens, Ivo ; Piessens, Julie ; Plester,s Simon ; Schwagten, Katrijn ; Segers, Tinneke ; Smekens, Sam ; Stijnen, Daan ; Tsé, May Shan ; de Ginste, Jana Van ; Auwera, Joris Van Der ; Heyden, Ineke Van Der ; Vandeursen, Thijs ; Van Loo, Lieze ; Vercammen, Thomas ; Vercruysse, Hannes ; Zwartjes, Axelle
boek