Een uiteengelegde wereld? Een vierluik : essay - Koerse, Willem; Roodbeen, Frank ([S.l.] : Van den Oever, Zaaijer, Roodbeen & Partners architecten, 1998)
voorwoord##eerste luik: wonen##tweede luik: werken##derde luik: recreatie##vierde luik: verkeer##nawoord
boek