Ratio in een emotionele samenleving : Studium Generale 2006-2007, 4e jaargang. - Hertmans, Stefan (Gent : Hogeschool Gent, Dienst Communicatie en Cultuur, 2007)
De gevoelloze emotie. Stefan Hertmans##De Dan Brown à Marcel Proust. Jacqueline Harpman##Darwins intelligent design. Kristiaan Thienpont##Subjectiviteit of de echo van de geschiedenis in wat nu spreekt. Ariane Bazan##Het klassieke filmlichaam. Dirk Lauwaert##Learning from Kinshasa. Koen Van Synghel##In den beginne was het verlies. Jan Vercruysse##De smoel van de emotie. Frank Vande Veire##Syntaxis. Annie Zaenen##De R&E in management. Dirk Buyens##Emocratie als symptoom. Marc De Kesel##[studentenpaper] Eric Van De Moortel##[studentenpaper] Lien Vangenechten
boek