De innerlijke ervaring : essays over waarneming, beeld en geheugen - van Buuren, Maarten (Groningen : Historische Uitgeverij, 2007)
Essays over de essentie van de moderne mystiek-innerlijke ervaring op het grensvlak tussen literatuur, filosofie, beeldende kunst en film.
Includes bibliographical references.
boek
Keywords: Perception (Philosophy); Perception in literature; Perception (Philosophy) in literature; Reflection (Philosophy); Memory