Eenzaam in het netwerk : Hoe afhankelijk is onze onafhankelijkheid. Studium Generale 2005-2006. - Hertmans, Stefan; Balthazar, Herman; Elchardus, Mark; Debeuckelaere, Willem; De Bruyckere, Berlinde; Van Broekhoven, Christine; Ali, Tariq; Laermans, Rudi; De Corte, Dirk; Cannoot, Ann; Devriese, Jacob; Vercamer, Tijl (Gent : Hogeschool Gent, 2006)
Inleiding: individu of netwerk? Stefan Hertmans##Hoop en wanhoop van Mnemosyne. Herman Balthazar##Autonomie werd heteronomie. Mark Elchardus##Privacy als vrijheidsrecht. Willem Debeuckelaere##Eenzaam in het netwerk. Berlinde De Bruyckere##Mijn hersenen en ik. Christine Van Broeckhoven##Autonomie en de politicus: debat. Guy Poppe, Wivina Demeester en Eddy Boutmans##Integration and migration: I am A if you are B. Tariq Ali##Autonoom individu of heteronome samenleving? Herman De Dijn en Magda Michielsens##Individualiteit in meervoud. Rudi Laermans##Geld en vrijheid. Dirk De Corte##Eenzaam in het netwerk. Ann Cannoot##Fragments of freedom. Jacob Devriese##Open. Tijl Vercamer
Geannoteerd met bibliografie
boek