LOOPS : circulaire systemen / closed circuits : Studium Generale 2003-2004 : tweede jaargang. - Hertmans, Stefan; Trautmann, Catherine; Koerse, Willem; Lesage, Dieter; Devoldere, Luc; Uyttenhove, Pieter; Verhelst, Peter; Tomic, Milica; Temmerman, Marleen; Vandekerckhove, Bart; Wils, Kaat; Pauw, Freddy De; et al. (Gent : Hogeschool Gent, 2004)
Inleiding. Stefan Hertmans##Entre le cercle et la toile / Catherine Trautmann##STADvoorSTAD / Willem Koerse##Tegen 'Summit hopping' / Dieter Lesage##Verdwaald in duizend talen / Luc Devoldere##De fles van Klein / Pieter Uyttenhove##Er was een tijd dat / Peter Verhelst##Cultural Exchange / Milica Tomic##Bloed in de gynaecologie en verloskunde / Marleen Temmerman##Stamcellen, navelstrengbloed en navelstrengbloedbanken / Bart Vandekerckhove##De economie van het bloed, een geschiedenis van de menstruatie/ Kaat Wils##Maffieuze bloedbanden / Freddy De Pauw##Van Urbs tot City / Andi Vercruyssen##Verdwaalde kabouters in cyberspace / Michael Depestele##Als het niet circuleert, kan het geen kunst zijn / Valérie De Ravet
Geannoteerd met bibliografie
Biografie van de auteurs
boek