Beeldende kunst 1996/1997/1998 : collectie van de Vlaamse gemeenschap aanwinsten. (Brussel : Ministerie van de Vlaamse Gemmeenschap, 2001)
Assig, Martin ; Bijl, Guillaume ; Blondeel, Maria ; Boelens, Peter ; Braeckman, Dirk ; Brouwn, Stanley ; Buren, Daniel ; Bytebier, Jean-Marie ; Carlier, Jan ; Casebere, James ; Chihuly, Dale ; Claerbout, David ; Copers, Leo ; Cortier, Amédée ; Crabeels, Cel ; Cragg, Tony (Anthony) ; DC, Franky ; Debaere, Hugo ; De Beul, Bert ; De Brabandere, Mario ; De Bruyckere, Berlinde ; De Bruyn, Goele ; de Cordier, Thierry ; De Keyser, Raoul ; De Keyzer, Carl ; Deleu, Luc ; Delrue, Ronny ; Deruytter, Wouter ; Dijkstra, Rineke ; Dion, Mark ; d'O, Honoré ; Downsbrough, Peter ; Dujourie, Lili ; Dumas, Marlene ; Durham, Jimmie ; Elettrico, Maurizio ; Fabre, Jan ; Fink, Christoph ; Francis, Filip ; François, Michel ; Frijns, Bert ; Gabriëlle, Maria ; Gentils, Frans ; Geys, Jef ; Gudmundsson, Kristján ; Hamelryck, Ado ; Heinrich, Katharina ; Hirakawa, Noritoshi ; Hirschhorn, Thomas ; Huisman, Michel ; Huyghe, Philip ; Hyber, Fabrice ; Jaar, Alfredo ; Janssens, Ann Veronica ; Kabakov, Ilya ; Klagsbrun, Viviane ; Kokolia, Vladimir ; Laenen, Jean-Paul ; Lafontaine, Marie-Jo ; Leblanc, Walter ; Leonard, Zoe ; Leroy, Eugène ; Lipski, Edward ; Maes, Agnes ; Manders, Mark ; McCracken, John ; Mees, Guy ; Meister, Ulrich ; Merrick, Thom ; Meyers, Koen ; Moro, Liliana ; Müller, Josef Felix ; Nash, David ; Nicodemus, Everlyn ; Oppenheim, Dennis ; Palermo, Blinky ; Panamarenko ; Pardo, Jorge ; Pernice, Manfred ; Pfannenmüller, Urs ; Pitz, Hermann ; Post, Liza May ; Preesman, Avery ; Rogiers, Peter ; Rubens, Albert ; Scanlan, Joe ; Schaerf, Eran ; Schepers, Marc ; Schouten, Marien ; Serra, Richard ; Spalletti, Ettore ; Swennen, Walter ; Tersas, Toon ; Theys, Frank ; 't Jolle, Sven ; Tuerlinckx, Joëlle ; Turrell, James ; Tuymans, Luc ; Tzaig, Uri ; van Bergen, Thé ; etc.
Nederlands, Franse en Engelse titel en tekst
boek