De Rode Poort. - Martens, Hans (Gent : Museum van Hedendaagse Kunst, 1996)
Acconci, Vito ; Bade, David ; Bellone, Dennis ; Boon, Elke ; Brey, Ricardo ; De Bruyckere, Berlinde ; Cai Guo-Qiang ; DC, Franky ; Deleu, Luc ; Devos, Danny ; Douglas, Stan ; El-Hassan, Róza ; Gebski, Ed ; Geelen, Guido ; Gerlovin, Rimma & Valery ; Grigely, Joseph ; Hadzifejzovic, Jusuf ; Happy Female Artist ; Hill, Gary ; Holdengraber, Noam ; Kcho ; Kobayashi, Masato ; Kulik, Oleg ; Lopez-Huici, Ariane ; Maquette ; McQueen, Steve ; Melgaard, Bjarne ; Miyajima, Tatsuo ; Morel, Philippe ; Oursler, Tony ; Ramette, Philippe ; Ross, Michael ; Santino, Peter ; Schmidt, Marianna ; Tahon, Johan ; Taylor-Wood, Sam ; Tayou, Pascale Marthine ; Wisniewski, Jeffrey ; Zitko, Otto
Volume2: Kunst Nu: een wandeling door de Rode Poort
de Rode Poort, Museum van Hedendaagse Kunst, Gent, 9 november 1996 - 2 februari 1997
kunstcatalogus