Tekeningen uit de collectie van het Van Reekum Museum te Apeldoorn. - ATELIER 340 (Bruxelles : Atelier 340, 1988)
Adriaans, Léon ; Andriessen, Cees ; Beuys, Joseph ; Bien, Waldo ; Cassée, Dick ; Claassen, Johan ; Damsté, Christiaan Paul ; Dekkers, Ad ; Dibbets, Jan ; Domela, César ; Eggenschwiler, Franz ; Elfrink, Theo ; Hendriks, Marten ; Immendorff, Jörg ; Kracht, Yvonne ; Kuijpers, Theo ; Lohse, Richard Paul ; Morellet, François ; van Oostende, Geertjan ; Penck, A.R. ; Schoonhoven, Jan ; Veenhuizen, Gerrit ; Visser, Carel ; Westerik, Co
Dessins de la collection du musée Van Reekum d'Apeldoorn / Tekeningen uit de collectie van het Van Reekum Museum te Apeldoorn / Drawings from the collection of the Van Reekum Museum in Apeldoorn / Zeichnungen aus der Sammlung des Van Reekum Museums in Apeldoorn, Atelier 340, Jette, 15.10 - 4.12.1988
boek