Aspecten van kunst; armoede - toeval - vergankelijkheid. - MUSEUM VAN HEDENDAAGSE KUNST GENT (Gent : MHK, 1988)
Arman ; Beuys, Joseph ; Broodthaers, Marcel ; Brusselmans, Jean ; Buedts, Raphaël ; Buthe, Michael ; Christo ; Copers, Leo ; de Cordier, Thierry ; Cragg, Tony (Anthony) ; Dimitrijevic, Braco ; Fabre, Jan ; Fabro, Luciano ; Flanagan, Barry ; Grygar, Milan ; Heyvaert, René ; Van Isacker, Philip ; De Keyser, Raoul ; Kounellis, Jannis ; Leroy, Eugène ; Lohaus, Bernd ; Long, Richard ; Oberhuber, Oswald ; Permeke, Constant ; Rabinowitch, Royden ; Rotella, Mimmo ; Van Severen, Dan ; De Smet, Gust ; Vandevelde, Ludwig ; Viallat, Claude ; Villeglé, Jacques ; Vostell, Wolf
Armoede - Toeval - Vergankelijkheid : Aspecten van kunst, Broeltorens, Kortrijk - Museum van Hedendaagse Kunst, Gent, 14.05.1988 - 12.06.1988
kunstcatalogus