Confrontatie en Confrontaties. - MUSEUM VAN HEDENDAAGSE KUNST GENT (Gent : MHK, 1988)
Bruneau ; Bytebier, Jean-Marie ; Van Caeckenbergh, Patrick ; Cole, Willem ; DC, Franky ; Debaere, Hugo ; Delvoye, Wim ; Fishman, Vered Ben-Kiki ; Florin, Maen ; Geirlandt, Toni ; Goethals, Marc ; Hendryckx & Dehollander ; Van Kerckhoven, Anne-Mie ; Lakke, Allart ; van Oost, Jan ; Theys, Koen ; Tonnard, Philippe ; Vandevelde, Ludwig ; Venlet, Richard ; Voordeckers, Jürgen
Confrontatie & Confrontaties, Museum van Hedendaagse Kunst, Gent, 1988-09-18. 1988-11-27
kunstcatalogus