Schilderkunst in Duitsland, 1981 - peinture en Allemagne; 27.5-12.7.1981. - PALEIS VOOR SCHONE KUNSTEN BRUSSEL (Gent : Snoeck-Ducaju & Zoon, 1981)
Baselitz, Georg ; Höckelmann, Antonius ; Immendorff, Jörg ; Kiefer, Anselm ; Kirkeby, Per ; Lüpertz, Markus ; Penck, A.R. ; Schönebeck, Eugen
Schilderkunst in Duitsland / Peinture en Allemagne : 1981, Paleis voor Schone Kunsten, Brussel, 27.5 - 12.7.1981
Schenking Pierre Vlerick
kunstcatalogus