Natuur in uw glas : Vlaamse bieren en folklore. - Ballois, Jean-Pierre; Beuselinck, Christine; Billen, Raymond; [et al.] (Antwerpen : Scriptoria, 1986)
Bundeling teksten van de regionale redacties van 'Het Nieuwsblad' en 'De Gentenaar' met de klemtoon op bekende en minder bekende streek- en lokale bieren en brouwerijen.
Uitgave in het kader van het 'Jaar van het Bier'
Nederlands
Keywords: bier; email; reclame; België