God thuis geloofsopvoeding in het gezin. - Van der Vloet, Johan; Peetermans, Daniël; Verlinden, Bert. (Leuven Davidsfonds, 1992)
God thuis is geen receptenboek met juist gedoseerde voorschriften, maar wel een handleiding boordevol suggesties. Zij toont hoe men het geloof kan doorgeven in het eigen gezin, rekening houdend met de leeftijd en de mogelijkheden van elk kind. Een warm pleidooi voor een huiskerk waar de buitenwereld vrij mag binnenstromen.
Keywords: 268.2 -- Geloofsopvoeding in het gezin--(algemeen); #GOSA:VIII