Signum in bonum met zijn eigen woord geïllustreerde biografie van Eugenio Pacelli, Zijne Heiligheid Pius XII. - Vervoort, Constant Emiel; Lewi, Leo (Antwerpen De Vlijt, 1946)
Biography of Pope Pius XII, particularly concerning world war II, war and peace.