Vrouwen in de bijbel. - Haag, Herbert; Sölle, Dorothee 1929-2003; Kirchberger, Joe H.; Schmidt, Peter 1945-; VBS (Leuven Davidsfonds, 1993)
Dit magistrale kijk-leesboek toont hoe artiesten van over de hele wereld zich lieten inspireren door deze verhalen van alle tijden : van Titiaan tot Thomas Mann, van Van Dijck tot Oscar Wilde, van Vondel tot Händel, van Shakespeare tot Chagall.
Maria : de moeder van Jezus
Keywords: 22-055.2 -- Vrouwen in de bijbel