Mislukt huwelijk en echtscheiding een multidisciplinaire verkenning. - Heylen, Victor 1906-1981 (Leuven Universitaire pers Leuven, 1972)
Referaten van het colloquium "Vragen rond het mislukte huwelijk", Leuven, 24-26/3/1971.
Keywords: Conferences - Meetings; 241.64*41 -- Theologische ethiek: echtscheiding; 347.627 <493> -- Beeindiging van het huwelijk. Ontbinding van het huwelijk. Echtscheiding. Feitelijke scheiding--België; 316.356.2 -- Gezinssociologie