Honderd jaar christelijke vakbeweging 1886-1986. - ACV; KADOC; Kwanten, Godfried; Vints, Luc. (Leuven ACV, 1986)
1. De geboorte en erkenning van de Christelijke Vakbeweging 1886-1930. - 2. Uitbouw en ontplooiing van de vakbeweging 1930-1950. - 3. De groei van een christelijke syndicale macht 1950-1986.
Keywords: #GOSA:XI.Lok.B.M