Werken met spiritualiteit - Bouwman, Kitty; Bras, Kick (Baarn Ten Have, 2001)
Na een inleiding, over het kader waarbinnen spiritualiteit in deze tijd ter sprake komt, wordt een vrij onontgonnen gebied verkend: de spiritualiteit van de pastor zelf, in diens verschillende werkvelden. Achtien bijdragen gaan over grote gestalten van de christelijke spiritualiteit. Tenslotte worden er wervormen aangereikt om ervaringsgewijs met spiritualiteit aan de gang te gaan, bijvoorbeeld bibliodrama, dans en spirituele autobiografie. (Bron: coverteskt)
Keywords: 248.1 -- Ascetische theologie