Het huis in de wereld. - Klink, Johanna Louise (Haarlem De Toorts, 1976)
Bijbelse woorden en beelden worden gegeven, maar niet een letterlijke nauwgezetheid of volgorde. Soms zijn fragmenten van verhalen of verschillende teksten met elkaar verbonden om de diepere dimensie van de verhalen en de grote lijn en samenhang in de bijbel te doen uitkomen.