Barstende muren overbevolkte gevangenissen : omvang, oorzaken en mogelijke oplossingen. - Beyens, Kristel; Eliaerts, Christian; Snacken, Sonja (Arnhem Gouda Quint, 1993)
Overbevolking kwantitatief bekeken : evolutie gevangenispopulatie - invrijheidstellingen - capaciteit - personeel - detentie in internationaal vergelijkend perspectief ; Overbevolking kwalitatief bekeken : literatuur - eigen onderzoek ; Oorzaken van en beleid tav. overbevolking : externe en interne mechanismen - publieke opinie en politiek - beleid tav. overbevolking - voorspellingen als beleidsinstrument
Keywords: Correctional institutions -- Belgium -- Management; Prison administration -- Belgium; Prisons -- Overcrowding -- Belgium; #GOSA:VI.Alg.M; #GOSA:XIX.alg.M; 343.81 <493> -- Gevangeniswezen. Penitentiaire inrichting. Gevangenis. Cel. Dwangarbeid--België