Verpleegkunde & vroedkunde zakboekje (Mechelen Kluwer., 1995)
Dit boekje is tot stand gekomen op vraag van verpleegkundigen en vroedvrouwen die kwaliteit waarborgen. Het is een geheugensteun, een hulpmiddel om een goede kwaliteit van zorgverlening te kunnen houden. Bevat, naast allerlei relevante informatie voor verpleegkundigen en vroedvrouwen, een themagedeelte over kwalitatieve geneesmiddelenzorg
Plaats van uitgave varieert
Met register
Keywords: Yearbooks; Nursing; 616-083 -- Hypurgy. Care of patient. Hygiene of the sick. Nursing; #GOSA:XVIII.MED