Deze aarde verlaten. - Stellweg, Cri (Merksem Westland, 1975)
Dit is het relaas over het stervensproces van een terminale kankerpatiënt. Cri Stellweg beschrijft niet alleen de evolutie van de ziekte en haar gesprekken met "die moeilijke man die mijn eigen broer is", maar ze brengt zijdelings problematieken ter sprake uit de familiale 'achterkeuken', ziekenhuisperikelen, euthanasie en stervensbegeleiding.