Besloten wereld, open boeken - Peeters, Michel; Buytaert, Rob.; Vandezande, Annemie; Tentoonstelling. Brugge. Grootseminarie (Tielt Lannoo, 2002)
De tentoonstelling plaatst, in een monumentale abdijsite in de Brugse binnenstad, een middeleeuwse boekenschat en hedendaagse kunst tegenover elkaar. Monument, handschriften en hedendaagse kunst gaan er als evenwaardige componenten een dialoog aan met elkaar.
16.08.2002-17.11.2002
Keywords: Exhibitions