God is geen tweede verdieping - Danneels, Godfried; Dillemans, Roger; Mertens, Herman-Emiel.; de Haes, Paul; Schruers, Paul; Vandekerkhove, Juliaan; Vanormelingen, Piet (Leuven Davidsfonds, 1984)
Zeven vooraanstaande christenen van bij ons laten hun gedachten de vrije loop over de noodzaak van een ehisch reveil; het radicale levensmodel van Jezus Christus en het evangelie als motor voor engagement; de Kerk als instituut dat volop in beweging is en voor belangrijke uitdagingen staat; de noodzaak aan christelijke gemeenschapsvorming en de dialoog tussen christenen en niet-christenen. (Bron: covertekst)
Keywords: 21 -- Theodicee. Natuurlijke godsleer. Natuurlijke theologie; 241.2 -- Geweten en verantwoordelijkheid