De wegen van het hart. Over vriendschap. - Arts, Herwig; Peetermans, Daniël (Leuven Davidsfonds, 1991)
Haarscherp tekent Herwig Arts in dit verrijkend essay het wezen van de vriendschap, de misvattingen die leven rond dit oergegeven van het menszijn, de diepe behoefte om vrienden rond zich te scharen, de pijnlijke ervaring van een spaakgelopen vriendschapsrelatie, de religieuze dimensie. (Bron: covertekst)
Keywords: 177.63 -- Vriendschap; #GOSA:V.Alg.M