Echt tov. 3. - Leterme, Chantal; Aubroeck, Kristien; Den Otter, Peter; Driesen, Lieve; Strynck, Els; Vanmeerbeeck, Ann Marie; Verdonck, Geertrui; Wynants, Jorien (Kalmthout Pelckmans, 2013)
De handleiding omvat de algemene handleiding, 8 themahandleidingen en kopieerbladen; bij de themahandleidingen hoort één stickerblad.
Dvd-rom
LO
Keywords: Schoolbooks - Didactic material; Contains audio-visual material; 371.67 -- Leerboeken. Wetenschappelijk instrumentarium. Cartografische hulpmiddelen; 373.5 -- Lager en basisonderwijs