Echt tov. 4. - Aubroeck, Kristien; Den Otter, Peter; Geeraerts, Emilia (Kalmthout Pelckmans, 2014)
De handleiding omvat de algemene handleiding, 8 themahandleidingen en kopieerbladen; bij de themahandleidingen hoort één stickerblad.
Digitaal bordboek
LO
Keywords: Contains audio-visual material; Schoolbooks - Didactic material