Echt tov. 6 - Geeraerts, Emilia; Goethals, Ignace; Leterme, Chantal (Kalmthout Pelckmans, 2014)
De handleiding omvat de algemene handleiding, 9 themahandleidingen en kopieerbladen; bij de themahandleidingen hoort één stickerblad.
Digitaal bordboek
LO
Keywords: Contains audio-visual material; Schoolbooks - Didactic material