Tuin van Heden. Nu. 1 - Debacker, Hilde; Verhulst, Severine; Baert, Eve; Cerstiaens, Patricia; Finet, Bieke; Verbiest, Magda; Claes, Marleen; Boone, Pieter; Wolput, Tom; Vermeeren, Sanne; Ottow, Roel; Meijer, Marja; et al. (Wommelgem Van In, 2012)
Thema's in de handleiding: Het kerkelijk jaar - Mag ik zijn wie ik ben? - Drie Jezusverhalen - Geboorte en groei - Ik heb een lichaam met veel mogelijkheden, maar ik kan niet alles - Water.
BordboekPlus 7 cd-rom's
Het variant Leerwerkboek is bedoeld voor de scholen waar de Eerste Communie in het eerste leerjaar wordt gevierd.
LO
Keywords: Schoolbooks - Didactic material; Contains audio-visual material; 371.67 -- Leerboeken. Wetenschappelijk instrumentarium. Cartografische hulpmiddelen; 373.3 -- Lager en basisonderwijs