Tuin van Heden. Nu. 5 - Dalemans, Lies; Verhulst, Severine; Speelman, Geert; Dupont, Inge; Claus, Veerle; Claes, Marleen; Boone, Pieter; Wolput, Tom; Vermeeren, Sanne; Ottow, Roel; Van Vliet, Helen; Boter, Iris.; et al. (Wommelgem Van In, 2012)
Thema's in de handleiding: Het kerkelijk jaar - Wat maakt mij gelukkig? - De Bijbel : een lange geschiedenis van bewogen mensen - Grenzen van het leven - De profeet Elia - Bewogen worden en in beweging komen - Natuur en cultuur.
BordboekPlus 8 cd-rom's
LO
Keywords: Schoolbooks - Didactic material; Contains audio-visual material; 371.67 -- Leerboeken. Wetenschappelijk instrumentarium. Cartografische hulpmiddelen; 373.3 -- Lager en basisonderwijs