TOV. Kleuters 4 jaar. - Anseeuw, Annick; Callens, Els; Caremans, Lea; Claeys, Veronique; D'Haene, Jessika; Dellaert, Els; De Vriese, Jan; Grymonprez, Trien; Kussé, Pat; Vandemoortele, Vanessa; Volcke, Annemie; Wittoek, Bernadette; et al. (Antwerpen Pelckmans, 2004)
Thema's in de handleiding
Welkom ... een keitoffe start - Mama blij, mama boos - Een opa om nooit te vergeten (kinderen en de dood) - Water - Weet je hoe ik me voel? - Op stap met opa en oma - Graan : zaad in goede aarde - Schilderen als een kunstenaar - Sprookje : Vrouw Holle - Franciscus - De schepping - Samen in de ark van Noach - Advent - Kerstmis - Lichtmis - Veertigdagentijd, Goede week, Pinksteren - Pasen
Handleiding + aanvulling 292, 124, 169 p.
KO
Keywords: Schoolbooks - Didactic material