Vertel me over God verhalen voor kinderen uit het Oude en Nieuwe Testament en de Koran. - Rabijns, Bob; Westerduin, Anne; De Vleeschouwer, Katrijn (Averbode Altiora, 2003)
Hoe leg je kinderen uit wie God is? Hoe vertel je dat Hij bezorgd is om de mensen? Dat Hij voor hen het beste wil? In dit boek brengen bijbelse verhalen langzaam maar zeker een beetje duidelijkheid. De verhalen komen uit het Oude Testament, het Nieuwe Testament (vooral Lucas) en de Koran. Fragmenten uit deze boeken worden verteld door opa, als antwoord op de vragen van Ben en Mien. Opa legt ook uit hoe christenen, joden en moslims eigenlijk vaak teruggrijpen naar dezelfde teksten. En hoe al die verhalen ook vandaag nog zin hebben.
Een lees-, vertel- én leerboek.
LO
Keywords: Schoolbooks - Didactic material