TOV. Kleuters 3 jaar. - Anseeuw, Annick; Callens, Els; Caremans, Lea; Claeys, Veronique; D'Haene, Jessika; Dellaert, Els; De Vriese, Jan; Grymonprez, Trien; Kussé, Pat; Vandemoortele, Vanessa; Volcke, Annemie; Wittoek, Bernadette (Antwerpen Pelckmans, 2004)
Thema's in de handleiding
Welkom - Knuffels - Dag muisje (kinderen en de dood) - Lente / nieuw leven - Het vogeltje dat te ver vloog... - Een bloemetje voor mama - Water - Hé, ga je mee naar de speeltuin? - Met oma en opa samen : leuk! - Daar zit muziek in - Touwen - De schepping - De dieren in de ark van Noach - Advent - Kerstmis - Op stap
Handleiding + aanvulling 252, 83, 84 p. : ill.
KO
Keywords: Schoolbooks - Didactic material