Ik geloof dat ik geloof. - Janssen, Kolet; Verplancke, Klaas; Van Eyck, Joke (Averbode Altiora, 1997)
Dit boek wil je helpen te begrijpen wat er in de geloofsbelijdenis staat. Hoe deze moeilijke zinnen stuk voor stuk gaan over vragen die jij je ook stelt. Over leven en dood, over goed en kwaad, over God en Jezus en de Geest, over heiligen en de kerk.